Φορτούνα Ντίσελντορφ – Νυρεμβέργη 2-1

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ επικράτησε εντός έδρας της Νυρεμβέργης με 2-1 και την «βύθισε» ακόμη περισσότερο στον πάτο της βαθμολογίας.

Η Φορτούνα Ντίσλεντορφ επικράτησε της μαχητικής Νυρεμβέργης με 2-1 εντός έδρας και δείχνει να ξεμπερδεύει με την παραμονή στην κατηγορία, σε αντίθεση με τους ηττημένους που παραμένουν στον πάτο της βαθμολογίας.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για τη Φορτούνα, καθώς μόλις στο 4′, έπειτα από τη χρήση VAR, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Ματέους με απευθείας κόκκινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά τους αντιπάλους τους, ωστόσο κόντρα στη ροή του αγώνα, η Νυρεμβέργη πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Λέβεν στο 41′

Στο δεύτερο ημίχρονο η Φορτούνα συνέχισε να πιέζει και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 62′, χάρη σε αυτογκόλ του Εβέρτον. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε με τον Αϊχάν να σκοράρει με κεφαλιά και να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Τους 28 βαθμούς και την 12η θέση έφτασε η Φορτούνα, στο +12 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Νυρεμβέργη, με 13 βαθμούς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από