Άουγκσμπουργκ – Φράιμπουργκ 3-3

O Άλφρεντ Φινμπόγκασον ήταν ο λυτρωτής για την Άουγκσμπουργκ, καθώς σημείωσε δύο γκολ στις καθυστερήσεις του ματς με την Φράιμπουργκ και έκανε το 1-3, 3-3!

Η Άουγκσμπουργκ πήρε έναν ανέλπιστο βαθμό στο παιχνίδι με την Κολωνία στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Bundesliga. Έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν πολύ κοντά στο να φύγει με το διπλό, ωστόσο ο Ισλανδός φορ είχε διαφορετικά σχέδια.

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού άνοιξε το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό του παιχνιδιού. O Γκάντερ στο 20′ ισοφάρισε για την ομάδα του με το σκορ ημιχρόνου να είναι 1-1. Ο Πέτερσεν στο δεύτερο μέρος ανέλαβε δράση και με δύο προσωπικά του γκολ (48′ και 65′) ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3.

Από κει κι έπειτα, το παιχνίδι έδειχνε ότι θα λήξει με νικήτρια τη Φράιμπουργκ ωστόσο, ο Φινμπόγκασον γέλασε καλύτερα, διότι το έκανε τελευταίος… Μίλησε στις καθυστερήσεις ο επιθετικός της Άουγκσμπουργκ και με δύο προσωπικά του τέρματα ολοκλήρωσε το χατ-τρικ και έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Δείτε τα γκολ του Φινμπόγκασον που πέτυχε στις καθυστερήσεις:

https://www.youtube.com/watch?v=GYc8MAXJT9Y

https://www.youtube.com/watch?v=23aIIkfWVWo

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από