Βέρντερ Βρέμης-Άουγκσμπουργκ 3-2

Τη νίκη με 3-2 πήρε η Βέρντερ κόντρα στην Άουγκσμπουργκ για την 3η αγωνιστική της Bundesliga. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη και οι πρώτοι πόντοι στο πρωτάθλημα για την ομάδα της Βρέμης.

Η Βέρντερ Βρέμης επικράτησε με 3-2 της Άουγκσμπουργκ για την 3η αγωνιστική της Bundesliga, κατακτώντας με αυτόν τον τρόπο την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και φτάνοντας στους 3 βαθμούς.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Οσάκο με 2 γκολ, ο οποίος άνοιξε και έκλεισε το σκορ.

Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός έκανε το 1-0 για τη Βέρντερ στο 6′, ωστόσο η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήρθε 6 λεπτά αργότερα με τον Βάργκας που ισοφάρισε σε 1-1. Το σκορ αυτό όμως δεν έμεινε για πολύ, καθώς στο 21′ ο Σάργκεντ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Βέρντερ για το 2-1.

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι, αλλά με το ξεκίνημα του β’ μέρους η Άουγκσμπουργκ είχε νέα απάντηση για το 2-2. Ο Νιντερλέχνερ έδωσε την ασίστ για τον Βάργκας και ο τελευταίος δεν αστόχησε για το 2-2.

Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε από τον Οσάκο και πάλι στο 67′, δίνοντας τους πρώτους βαθμούς στη Βέρντερ, αφήνοντας την Άουγκσμπουργκ στον έναν πόντο μετά από 3 αγωνιστικές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από