Μάιντζ – Κολωνία 3-1

Αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ η Μάιντζ επικράτησε με 3-1 της Κολωνίας και πήρε σπουδαία βαθμολογική ανάσα στη «μάχη» της παραμονής στην Bundesliga.

Σπουδαία νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία πήρε η Μάιντζ που επικράτησε με 3-1 της Κολωνίας και πήρε το δεύτερο φετινό της «τρίποντο» στην Budesliga, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Μόλις στο 14′ ο Τερόντε με όμορφο γκολ άνοιξε το σκορ για την Κολωνία αλλά η απάντηση δεν άργησε να έρθει. Επτά λεπτά ο Μποέτιους με πλασέ έκανε το 1-1 για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος η Μάιντζ κατάφερε να φτάσει στη νίκη αφού στο 57′ ο Κουάισον με τρομερό σουτ έκανε το 2-1 ενώ στο 82′ ο Εζτουνάλι έκανε το 3-1 σε όμορφη αντεπίθεση.

Δικαιολογημένα παράπονα από τους φιλοξενούμενους για πέναλτι στο 64′ σε χέρι του Νιακατέ το οποίο ο διαιτητής είδε και στο VAR αλλά δεν το καταλόγησε.

Μάιντζ: Ζέντνερ, Μπροσίνσκι (73’Λάτζα), Σεντ Ζουστ, Νιακατέ, Άαρόν, Μπακού, Κούντε, Εζτουνάλι (84’Χακ), Μποέτιους, Σαλάι, Κουάισον (78’Ονισίβο).

Κολωνία: Χορν, Εχιζίμπουε, Μπόρναου, Τσζίχος, Κάτερμπαχ (81’Μοντέστ), Σκίρι, Έκτορ, Κι, Σίντλερ (65’Κόρδοβα), Σάουμπ, Κάιντς, Τερόντε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από