«Διπλό» κορυφής η Λειψία, πέρασε από το Βερολίνο η Ντόρτμουντ

Η Λειψία έκανε τα εύκολα... δύσκολα, αλλά επιβλήθηκε 3-2 της Πάντερμπορν εκτός έδρας και πήγε μόνη πρώτη στην κορυφή.. «Διπλό» με 10 παίκτες για την Ντόρτμουντ στο Βερολίνο (2-1).

Η Λειψία έκανε τα εύκολα… δύσκολα, αλλά επιβλήθηκε 3-2 της Πάντερμπορν εκτός έδρας και πήγε μόνη πρώτη στην κορυφή.. «Διπλό» με 10 παίκτες για την Ντόρτμουντ στο Βερολίνο (2-1).

Η Λειψία συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στη φετινή Bundesliga, φτάνοντας τους 27 βαθμούς. Το σκορ άνοιξε το σκορ με τον Σικ στο 4′, με τον Σάμπιτσερ να γράφει το 0-2 ένα λεπτό αργότερα.

Ο Τίμο Βέρνερ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Red Bull για το 0-3 στο 26ο λεπτό, αλλά το ματς δεν είχε τελειώσει.

Ο Μάμπα στο 62ο λεπτό μείωσε σε 1-3 για την Πάντερμπορν, ενώ στο 73′ διαμορφώθηκε το 2-3 με τον Γκιάσουλα. Μέχρι εκεί όμως. Οι φιλοξενούμενοι όμως κράτησαν το σπουδαίο αποτέλεσμα, πιάνοντας ξανά κορυφή.

Την ίδια στιγμή, η Ντόρτμουντ χάλασε το ντεμπούτο Γιούργκεν Κλίνσμαν στον πάγκο της Χέρτα. Δύο γρήγορα γκολ από Σάντσο και Αζάρ διαμόρφωσαν από νωρίς το 0-2, με την Μπορούσια να αντέχει ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο (αποβολή Χούμελς στο 44′) και να φεύγει με το πολύτιμο 1-2 από το Βερολίνο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής:

Κολονία – Άουγκσμπουργκ 1-1

(86’ Κόρντομπα / 43’ Νιντερλέχνερ)

Χέρτα Βερολίνου – Μπορούσια Ντόρτμουντ 1-2

(34’ Ντάριντα / 15’ Σάντσο, 17’ Αζάρ)

Χόφενχαϊμ – Φορτούνα Ντίσελντορφ 1-1

(6’ Κράμαριτς / 87’ Χένινγκς)

Πάντερμπορν – Λειψία 2-3

(62’ Μαμπά, 73’ Γκιάσουλα / 3’ Σικ, 4’ Σάμπιτσερ, 26’ Βέρνερ)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από