Φορτούνα Ντίλσεντορφ- Λειψία 0-3 (vid)

Η Λειψία πέρασε ένα άνετο απόγευμα στο Ντίλσεντορφ, επικράτησε 3-0 της Φορτούνα και πάτησε κορυφή στην 15η «στροφή» της Bundesliga.

Η Λειψία του Γιούργκεν Νάιγκελσμαν… πουλάει τρέλα και έφτασε στην έβδομη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, πιάνοντας κορυφή.

Νέο της θύμα η Φορτούνα Ντίσελντορφ, την οποία νίκησε με σκορ 3-0. Μετά την πρόκριση και μάλιστα ως πρώτη στους «16» του Champions League, η «Red Bull» έκανε άλλη μία σπουδαία εμφάνιση και συνεχίζει να σκορπά τον τρόμο.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Πάτρικ Σικ, ανοίγοντας το δρόμο προς την άνετη επικράτηση, για να ολοκληρωθεί ο θρίαμβος στο δεύτερο μέρος.

Ο Τίμο Βέρνερ με εκτέλεση πέναλτι στο 58ο λεπτό διαμόρφωσε το 2-0 για το 16ο του γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ το τελικό 3-0 έγραψε ο Μουκιέλε στο 75′.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ: Στέφεν, Γκίσελμαν, Μπόντζεκ, Μπόρμουθ, Αϊχάν, Τσίμερμαν, Τόμι (81’ Μπάρκοκ), Χόφμαν, Σομπότκα (76′ Μπέικερ), Αμπομά, Κοβνάτσκι (70’ Τεκπετέι)

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάστσι, Χάλστενμπεργκ, Κλόστερμαν (65’ Μουκιελέ), Ουπαμεκανό, Ντέμε, Ιλσάνκερ, Σάμπιτζερ, Ενκουνκού, Λάιμερ, Βέρνερ (81’Βολφ), Σικ (71’ Κούνια)

Δείτε τα στιγμιότυπα:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από