Ντόρτμουντ- Άιντραχτ Φρανκφούρτης 4-0 (vid)

Η Ντόρτμουντ δεν... έβλεπε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και πραγματοποιώντας μια τρομερή εμφάνιση, επικράτησε 4-0 των «Αετών», πλησιάζοντας στον ένα βαθμό την πρωτοπόρο Μπάγερν. Σκόραρε ο Χάαλαντ.

Η Ντόρτμουντ δεν… έβλεπε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και πραγματοποιώντας μια τρομερή εμφάνιση, επικράτησε 4-0 των «Αετών», πλησιάζοντας στον ένα βαθμό την πρωτοπόρο Μπάγερν. Σκόραρε ο Χάαλαντ.

Η ήττα από την Λεβερκούζεν την προηγούμενη αγωνιστική, πείσμωσε τους Βεστφαλούς, με την ομάδα του Λουσιάν Φαβρ να ξεσπάει απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ήταν το πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι που η Ντόρτμουντ σημειώνει παραπάνω από 3 γκολ, δείχνοντας ασταμάτητη, τουλάχιστον στην επίθεση…

Βέβαια απέναντι στους «Αετούς» της Φρανκφούρτης, η Μπορούσια κατάφερε να κρατήσει το μηδέν παθητικό, φτάνοντας σε μια εύκολη νίκη.

Το σκορ άνοιξε στο 33′ ο Λούκας Πίστσεκ, για να γίνει ο δεύτερος γηραιότερος παίκτης της Ντόρτμουντ που βρίσκει δίχτυα, ενώ στο δεύτερο μέρος ακολούθησε καταιγίδα.

Στο 50′ ο Σάντσο έκανε το 2-0, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα οι Βεστφαλοί πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον συνήθη ύποπτο Χάαλαντ που από κοντά έκανε το 3-0. Στο 74′ ο Γκερέιρο εκμεταλλεύτηκε το λάθος διώξιμο του Τουρέ και με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπίρκι, Πίστσεκ, Χούμελς, Ζαγκαντού, Γκερέιρο, Βίτσελ, Τσαν (64′ Νταχούντ), Αζάρ, Χακίμι, Σάντσο (75′ Ρέινα), Χάλαντ (79′ Γκέτσε)

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Τουρέ, Άμπραχαμ, Χιντερέγκερ, Εντικά, Ιλσάνκερ, Ρόντε (78′ Σο), Τσαντλέρ, Γκατσίνοβιτς (45′ Ντοστ), Κόστιτς, Αντρέ Σίλβα (82′ Πασιένσια)

Δείτε τα highlights:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από