Φορτούνα- Γκλάντμπαχ 1-4 (vid)

Η Γκλάντμπαχ αν και δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο, έφυγε με μια άνετη τεσσάρα (4-1) από την έδρα της Φορτούνα Ντίσελντορφ, πηγαίνοντας στο -3 (με ματς λιγότερο) από την πρωτοπόρο Λειψία.

Μόνο για ένα ημίχρονο υπήρξε ανταγωνιστικό παιχνίδι στη «Merkur Spiel-Arena» του Ντίσελντορφ.

Στο δεύτερο μέρος η Γκλάντμπαχ επέβαλε το παιχνίδι και το… νόμο της, πέτυχε τρία αναπάντητα γκολ κι έφυγε νικήτρια με 4-1, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Τα «πουλάρια» έφτασαν στους 42 βαθμούς και ισοβαθμούν στην τρίτη θέση με την Ντόρτμουντ, ενώ η Φορτούνα παραμένει στις τελευταίες θέσεις.

Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε άνοιξε το σκορ στο 22′  για το 0-1. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Τόμι κατέβασε όμορφα στην περιοχή και πλάσαρε για το 1-1. 

Η Γκλάντμπαχ μπήκε δυνατά στο δεύτερο 45λεπτο και στο 51’ ο Νοϊχάους έβγαλε κάθετα στον Τουράμ, που έδωσε έτοιμο γκολ στον Στιντλ για το 1-2. 

Μάλιστα στο 77’ ο Ζακάρια έκανε από αριστερά το γύρισμα και ο Στιντλ με πλασέ από κοντά έγραψε το 1-1, ενώ στο 82’ ο Νοϊχάους με όρορφο σουτ έγραψε το τελικό 1-4. 

ΦΟΡΤΟΥΝΑ: Καζτενμάιερ, Γιόργκενσεν, Αϊχάν, Νουχού (81’ Σάτνερ), Μοράλες, Μπερίσα (78’ Μπόντζεκ), Τσίμερμαν, Τόμι, Στέγκερ, Αμπομά (65’ Σκρζίμπσκι), Χένινγκς 

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Σομέρ, Βεντ, Ελβεντί, Λάινερ, Γκίντερ, Στιντλ (83’ Τραορέ), Στρομπλ, Χόφμαν (75’ Χέρμαν), Νοϊχάους, Ζακάρια, Τουράμ (81’ Εμπολό)

Δείτε τα highlights:

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από