Όσο ο Χάαλαντ σκοράρει, η Ντόρτμουντ θα νικάει! (0-2, vids)

Η Ντόρτμουντ επικράτησε με σκορ 2-0 της Βέρντερ Βρέμης, με τους Ζαγκαντού, Χάαλαντ να σκοράρουν για τους Βεστφαλούς, οι οποίοι κρατούν τη διαφορά στο -4 από την κορυφή της βαθμολογίας. Αδιανόητη πεντάρα της Κολωνίας στο Βερολίνο κόντρα στη Χέρτα!

Η Ντόρτμουντ επικράτησε με σκορ 2-0 της Βέρντερ Βρέμης, με τους Ζαγκαντού, Χάαλαντ να σκοράρουν για τους Βεστφαλούς, οι οποίοι κρατούν τη διαφορά στο -4 από την κορυφή της βαθμολογίας. Αδιανόητη πεντάρα της Κολωνίας στο Βερολίνο.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει σκοράρει σε παιχνίδια στην Bundesliga και σε ένα στο Champions League και σε όλα η Ντόρτμουντ έχει νικήσει! Ο Νορβηγός επιθετικός είναι πραγματική λίρα εκατό για την ομάδα του Λουσιέν Φαβρ, η οποία με τη νίκη της κόντρα στη Βέρντερ στη Βρέμη, ανέβηκε στη 2η θέση του πρωταθλήματος με 45 βαθμούς και είναι ισόβαθμη με την Λειψία, η οποία βέβαια έχει ματς λιγότερο.

Η Κολωνία πήρε μία επιβλητική νίκη στο Βερολίνο, καθώς επικράτησε 5-0 της Χέρτα και έτσι ανέβηκε στην 13η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς. Δύο γκολ πέτυχε ο Κόρντομπα (4′, 22′) και από ένα οι Γιάρσταϊν (αυτ. 37′), Κάιντς (62′) και Ουτ (69′)!

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα, ισόπαλες ήρθαν Γκλάντμπαχ και Χόφενχαϊμ, ενώ η Φορτούνα Ντίσελντορφ επικράτησε 2-0 της Φράιμπουργκ εκτός έδρας.

Δείτε τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

Παρασκευή (21/2)

Μπάγερν Μονάχου-Πάντερμπορν 3-2

Σάββατο (22/2)

Γκλάντμπαχ – Χόφενχαϊμ 1-1 (11’ Γκίντερ / 92′ Ριμπέιρο)

Χέρτα Βερολίνου – Κολωνία 0-5 (4’, 22’ Κόρντομπα, 37’ αυτ. Γιάρσταϊν, 62’ Κάιντς, 69’ Ουτ)

Φράιμπουργκ – Φορτούνα Ντίσελντορφ 0-2 (37’ Χόφμαν, 61’ Τόμι)

Βέρντερ Βρέμης – Μπορούσια Ντόρτμουντ 0-2 (52’ Ζαγκαντού, 66’ Χάαλαντ)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από