Μάιντς : Ανακοίνωσε τον Νάιτζελ ντε Γιονγκ (pic/vid)

Τη δεύτερη χειμερινή της μετεγγραφή πραγματοποίησε η Μάιντς, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Νάιτζελ ντε Γιονγκ. Επέστρεψε στη Γερμανία μετά από εννιά χρόνια ο δυναμικός αμυντικός μέσος.

Τη μετεγγραφική της ενίσχυση, στο πλαίσιο της «μάχης» που θα δώσει για την παραμονή της στην Bundesliga, συνεχίζει η Μάιντς. Ο γερμανικός σύλλογος ανακοίνωσε το δεύτερο χειμερινό της απόκτημα, τον Νάιτζελ ντε Γιονγκ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 33χρονος Ολλανδός αμυντικός χαφ, αποτελεί τη δεύτερη χρονικά μετεγγραφή της ομάδας του άλλοτε στράικερ του Αστέρα Τρίπολης Πάμπλο ντε Μπλάσις, η οποία ενέταξε την πρώτη μέρα του νέου έτους στο δυναμικό της τον 27χρονο Νιγηριανό επιθετικό Άντονι Ούτζα έναντι 3.8 εκατ. ευρώ από την Λιαονίνγκ.

Ο Ντε Γιονγκ ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Άγιαξ, έφθασε ως την πρώτη ομάδα (2002-2006) και εν συνεχεία πέρασε από Αμβούργο (2006-2009), Σίτι (2009-2012), Μίλαν (2012-2016), Λος Άντζελες Γκάλαξι (2016) και Γαλατασαράι (2016-2018), με τον άλλοτε διεθνή άσο να μένει ελεύθερος προ ημερών.

Η υπογραφή των συμβολαίων

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από