Απίθανος Μέσι «χόρεψε» την Νάπολι για το 2-0! (vids)

Τρομερός ο Αργεντινός επιθετικός, επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά πως είναι ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη! Ο Λανγκλέ σημείωσε το πρώτο τέρμα των Μπλαουγκράνα.

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί στο Καμπ Νου την Νάπολι στην ρεαβάνς (1-1) των δυο ομάδων για τους «16» του Champions League.

Η ομάδα του Κίκε Σετιέν έχει πάρει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στο Final 8 της διοργάνωσης, καθώς προηγείται των Ναπολιτάνων με 3-1. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ράκιτιτς στο 10’ και κεφαλιά του Λανγκλέ, η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ. Και μετά ανέλαβε δράση, ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου, Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ των Μπλαουγκράνα… χόρεψε τους αμυντικούς της ομάδας του Τζενάρο Γκατούζο, κάνοντας το 2-0. Στο 23ο λεπτό, ο Μέσι έπεσε κάτω, σηκώθηκε και με τρομερό πλασέ, έστειλε τη μπάλα στη γωνία, νικώντας τον Οσπίνα. Ένα εκπληκτικό γκολ από τον «εξωγήινο» της Μπάρτσα.

Να σημειωθεί, πως ο Αργεντινός παίκτης σημείωσε ακόμη ένα φοβερό τέρμα, με τον Τσακίρ να το ακυρώνει, θεωρώντας πως ο Μέσι κοντρόλαρε τη μπάλα με το χέρι. Βέβαια, τα διαδοχικά replay δεν δικαιώνουν τον Τούρκο για αυτή την απόφαση. Ο Ντε Γιονγκ έβγαλε εκπληκτική μπαλιά, με τον Λιονέλ να κατεβάζει με υποδειγματικό τρόπο και να στέλνει τη μπάλα στο πλεκτό. Ωστόσο, ο διαιτητής του ματς το ακύρωσε.

Ο Μέσι είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ματς, καθώς στο 40΄ κέρδισε και πέναλτι, με τον Σουάρες να ευστοχεί από τα 11 βήματα. Απάντησε άμεσα η ομάδα του Γκατούζο και αυτή από την άσπρη βούλα. Ο Ινσίνιε ανέλαβε την εκτέλεση, κάνοντας το 3-1.

Το τρομερό γκολ του Μέσι:

Το 1-0 της Μπαρτσελόνα:
Το γκολ που ακυρώθηκε:

Το 3-0 της Μπαρτσελόνα:

Το 3-1 της Νάπολι:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από