Τούχελ : «Ευπρόσδεκτος ο Μέσι στην Παρί, αλλά θα μείνει στην Μπαρτσελόνα»

Ο Τόμας Τούχελ μίλησε μετά τον χαμένο τελικό της Παρί από την Μπάγερν, κάνοντας ειδική αναφορά στον Λιονέλ Μέσι και την πιθανότητα να μετακομίσει στο Παρίσι.

Ο Γερμανός προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ, τόνισε ότι ο Λιονέλ Μέσι θα ήταν ευπρόσδεκτος στο σύλλογο αν αποφάσιζε ποτέ να φύγει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά δεν αναμένει από τον Αργεντινό να αποχωρήσει.

Ο 33χρονος Μέσι, ο οποίος έφτασε στην Μπαρτσελόνα σε ηλικία 13 ετών και σημείωσε 634 γκολ για τον σύλλογο σε 730 παιχνίδια, έχοντας κατακτήσει 33 τρόπαια, εισέρχεται στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του στο σύλλογο.

Αναφορές στα ισπανικά μέσα ενημέρωσης έχουν δημιουργήσει αμφιβολίες για το μέλλον του στον σύλλογο μετά από μια απογοητευτική σεζόν που κατέληξε με την συντριβή (8-2) στο Champions League από την Μπάγερν Μονάχου στα προημιτελικά αυτόν τον μήνα.

«Είναι ευπρόσδεκτος. Ποιος προπονητής λέει όχι στον Μέσι;» είπε ο Τούχελ μετά την ήττα (1-0) από την Μπάγερν στον τελικό του Champions League, χθες στη Λισαβόνα. «Νομίζω ότι ο Μέσι τελειώνει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα. Είναι ο…κύριος Μπαρτσελόνα».

Ο Tούχελ είπε ότι ο σύλλογος χρειάζεται περισσότερο βάθος για να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις της νέας σεζόν.
«Χάσαμε πολλούς παίκτες αυτή την σεζόν και τώρα χάνουμε τους Τιάγκο Σίλβα και Έρικ Μαξίμ Τσούπο-Μότινγκ», πρόσθεσε.

«Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη μεταγραφική περίοδο για να δώσουμε στην ομάδα περισσότερο βάθος. Πρέπει να χτίσουμε μια ισχυρή ομάδα. Αποφασίσαμε να μην μιλήσουμε για μεταγραφές σε αυτήν την περίοδο. Θα καθίσουμε να συζητήσουμε τις επόμενες μέρες.»

Η σεζόν της Ligue 1 2019-20 στη Γαλλία ακυρώθηκε τον Μάρτιο εν μέσω της πανδημίας COVID-19 και η νέα περίοδος ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από