Η αποθέωση της UEFA στον «σταρ του Ολυμπιακού», Ραφίνια! (vid)

Η τρομερή πάσα με ανάποδο ψαλίδι του Ραφίνια στον Ραντζέλοβιτς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ, έγινε αντικείμενο αποθέωσης από την UEFA, η οποία ανάρτησε τη φάση στα social media!

Ο Ολυμπιακός τράβηξε όλα τα βλέμματα της Ευρώπης πάνω του μετά τη σπουδαία νίκη με 1-0 κόντρα στη Μαρσέιγ. Το γκολ του Χασάν στις καθυστερήσεις έδωσε το πρώτο «ερυθρόλευκο» τρίποντο στους ομίλους του Champions League, με τις πιθανότητες πρόκρισης στους «16» να έχουν αυξηθεί.

Η αποστολή του Ολυμπιακού «πέταξε» το πρωί της Δευτέρας (26/10) για Πορτογαλία, όπου το βράδυ της Τρίτης (27/10, 22:00) θα αντιμετωπίσει την Πόρτο με στόχο το θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα μετατρέψει σε φαβορί την ελληνική ομάδα για τη 2η θέση.

Μία μέρα πριν τη διεξαγωγή της σπουδαίας αναμέτρησης, η UEFA φρόντισε να αποθεώσει τον Ραφίνια. Τον Βραζιλιάνο μπακ ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Μαρσέιγ στο Καραϊσκάκη και στο πρώτο ημίχρονο έγινε πρωταγωνιστής σε μία θεαματική φάση.

Ο Ραφίνια έδωσε εξαιρετική πάσα με… ανάποδο ψαλίδι στον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς που ανέβαινε από δεξιά και αυτή η εκπληκτική ενέργεια του Βραζιλιάνου έτυχε αποθέωσης από την UEFA! Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ανέβασε βίντεο με τη συγκεκριμένη φάση στα social media και έγραψε ως λεζάντα το εξής: «Αυτή η πάσα από τον σταρ του Ολυμπιακού, Ραφίνια…».

Ακόμα και οι άνθρωποι της UEFA έμειναν με το… στόμα ανοιχτό μπρος σε αυτή την ενέργεια του Ραφίνια:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από