Η αμήχανη συνέντευξη του Χάαλαντ… (vid)

Με μονολεκτικές απαντήσεις και μεγάλη αμηχανία κύλησε η συνέντευξη του Ερλινγκ Χάαλαντ μετά τη νίκη της Ντόρτμουντ στο Βέλγιο...

Βήμα πρόκρισης για τους «16» του Champions League έκανε η Μπορούσια Ντόρτμουντ, καθώς επικράτησε με 3-0 στο Βέλγιο απέναντι στην Μπριζ αφήνοντας πίσω στη 2η θέση τη Λάτσιο. Οι Βεστφαλοί είχαν για ακόμη μια βραδιά σε φόρμα τον Έρλινγκ Χάαλαντ ο οποίος σκόραρε τα δύο γκολ.

Μπορεί μέσα στο γήπεδο να μη σταματάει να «μιλάει», ωστόσο έξω από αυτό μάλλον δεν του αρέσει να πολυλογεί… Ο Νορβηγός έδωσε μια από τις πιο περίεργες συνεντεύξεις που έχουμε δει ποτέ, απατώντας με πολύ λακωνικό τρόπο σε όλες τις ερωτήσεις.

Η μεγάλη αμηχανία ωστόσο ήρθε στην τελευταία ερώτηση του δημοσιογράφου που τον ρώτησε εάν θα περάσει τη βραδιά μόνος του….

-Εφτιαξες τα μαλλιά σου αλλά δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσεις το κεφάλι σου καθώς σκόραρες δύο γκολ με το πόδι. Πως ήταν αυτό το βράδυ για σένα;

«Ηταν ένα καλό βράδυ και τρεις σημαντικοί βαθμοί».

-Πως προετοιμάστηκε η Ντόρτμουντ γι’ αυτό το ματς;

«Γνωρίζαμε ότι η Κλαμπ Μπριζ ήθελε να κερδίσει αλλά εμείς πιέσαμε ψηλά. Αποδείξαμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Ηταν μια καλή νίκη για εμάς και οι τρεις βαθμοί εξίσου σημαντικοί».

-Πέτυχες το 6ο σου γκολ ενάντια σε ομάδα του Βελγίου. Πως νιώθεις γι’ αυτό;

«Τα πηγαίνω καλά απέναντι σε βελγικές ομάδες».

-Θα κοιμηθείς μόνος απόψε;

«Εεεε.. ναι»

-Δεν θα πάρεις κάποια κοπέλα μαζί σου; Δεν σκόραρες χατ-τρικ.

«Οχι..δεν σκόραρα»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από