Μαρσέιγ – Ολυμπιακός: Τι «βλέπει» ο Τάκης Τσουκαλάς για το μεγάλο παιχνίδι! (pic)

Η πρόβλεψη του γνωστού οπαδού του Ολυμπιακού για το αποψινό παιχνίδι με την Μαρσέιγ.

Αντίστροφα για το αποψινό (22:00) μεγάλο παιχνίδι με την Μαρσέιγ, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League μετρούν άπαντες στον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τους Μασσαλούς στο «Βέλοντρομ» με στόχο τη νίκη, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει προετοιμάσει την ομάδα του για τη μεγάλη μάχη με την Μαρσέιγ και περιμένει από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα και να πετύχουν μια ακόμα σπουδαία ευρωπαϊκή νίκη.

Μια νίκη που θα τους εξασφαλίσει την παρουσία τους στους «32» του Europa League και αν νικήσει η Σίτι την Πόρτο στην Πορτογαλία, θα παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη της πρόκρισης στους «16» του Champions League.

Στη νίκη δεν πιστεύουν μόνο ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του, αλλά και ο Τάκης Τσουκαλάς. Ο γνωστός οπαδος των Πειραιωτών έπαιξε ήδη στο στοίχημα τη νίκη του Ολυμπιακού στο Βέλοντρομ και μάλιστα με ακριβές σκορ 0-2! Οπως φαίνεται από τη φωτογραφία που ανέβασε στα social media, ο Τάκης Τσουκαλάς πόνταρε 25.00 € στη νίκη του Ολυμπιακού με ακριβές σκορ 2-0 και αν επιβεβαιωθεί η πρόβλεψή του μαζί με τη χαρά για τη μεγάλη νίκη των Πειραιωτών, θα πάρει και 450.00€!

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από