Νάγκελσμαν : «Θέλω Ρεάλ ή Γιουβέντους γιατί έχουν ωραίους ύμνους»

Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος που ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν θέλει η Λειψία να κληρωθεί στο Champions League κόντρα σε Γιουβέντους ή Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Λειψία θα βρίσκεται στην κλήρωση της φάσης των «16» του Champions League τη Δευτέρα (14/12), ως ανίσχυρη, καθώς βγήκε δεύτερη στον όμιλό της πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν και μπροστά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, έδωσε τις προτιμήσεις του για το ποια ομάδα θέλει να βρει στον δρόμο της η ομάδα του, η Λειψία. Και αυτή είναι μία εκ των Γιουβέντους ή Ρεάλ Μαδρίτης. Βέβαια ο λόγος δεν είναι σε καμία περίπτωση αγωνιστικός. Αλλά είναι διαφορετικός και σπάνια ένας προπονητής ή παίκτης δηλώνει την προτίμησή του σε μία ομάδα γι’ αυτόν τον λόγο.

Ο Νάγκελσμαν λοιπόν θέλει να βρει μπροστά του μία εκ των Γιουβέντους ή Ρεάλ Μαδρίτης, λόγω των… ωραίων ύμνων που έχουν αμφότερες οι ομάδες!

«Πάντα ακούω τον ύμνο του επόμενου μας αντιπάλου, όπως κάνω τώρα με τη Βρέμη. Η Ρεάλ και η Γιουβέντους έχουν ωραίους ύμνους, οπότε θέλω έναν από τους δύο, αλλά θα δούμε», είπε ο Νάγκελσμαν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από