Μπαρτσελόνα : Αμφίβολος ο Πικέ ενόψει Τσέλσι

Ο Ζεράρ Πικέ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόονα με την Εσπανιόλ και η συμμετοχή του για το πρώτο παιχνίδι με την Τσέλσι για το Champions League είναι αμφίβολη.

Αρκετές πιθανότητες υπάρχουν να έχει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο ο Ζεράρ Πικέ και να αναγκαστεί να απουσιάσει από το πρώτο ματς στους 16 του Champions League κόντρα στην Τσέλσι.

Ο Ισπανός αμυντικός ήταν αυτός που έσωσε τους μπλαουγκράνα στο χθεσινό καταλανικό ντέρμπι με την Εσπανιόλ, ισοφαρίζοντας στο 82′ σε 1-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ. Ο Πικέ λίγο αργότερα αντιμετώπισε ενοχλήσεις στο γόνατο μετά από ένα χτύπημα που δέχτηκε από τον Μορένο κι αναγκάστηκε να αποχωρήσει καθώς δεν μπορούσε καλά καλά να περπατήσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της Μπαρτσελόνα, ο Καταλανός ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 2-4 εβδομάδες, ενώ αν κι εφόσον επιβεβαιωθεί το πρόβλημα στις εξετάσεις που θα υποβληθεί τότε είναι πολύ πιθανό να χάσει τον πρώτο αγώνα με την Τσέλσι (20/2) για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και τον επαναληπτικό με τη Βαλένθια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από