Όλα τα βλέμματα στο Τορίνο, μεγάλη «μάχη» και στη Βεστφαλία

Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Πόρτο και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 του πρώτου αγώνα, ενώ η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Σεβίλλη και θέλει να υπερασπιστεί το υπέρ της 3-2 από το πρώτο ματς στην Ανδαλουσία.

Με τους αγώνες ρεβάνς για την φάση των «16» συνεχίζεται το προσεχές διήμερο το Champions League. Η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα διεξαχθεί αναμφίβολα στο Τορίνο, όπου η Γιουβέντους θα υποδεχθεί την Πόρτο και θα επιχειρήσει ν’ ανατρέψει την ήττα με 2-1 που γνώρισε στην Πορτογαλία από τους Δράκους του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Όσον αφορά το έτερο παιχνίδι της βραδιάς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με το «1,5 πόδι» στην επόμενη φάση βρίσκεται και η Ντόρτμουντ, που θα φιλοξενήσει την Σεβίλλη, έχοντας ως «προίκα» την νίκη της με 3-2 στο πρώτο ματς.

Στα αυριανά παιχνίδια, η Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να πάρει το «εισιτήριο» σε βάρος της Μπαρτσελόνα, δεδομένου ότι επικράτησε στην Βαρκελώνη με το εμφατικό 4-1 χάρη στο εντυπωσιακό χατ-τρικ του Κιλιάν Μπαπέ. Παράλληλα, η Λίβερπουλ, η οποία διανύει περίοδο παρατεταμένης αγωνιστικής κάμψης, αντιμετωπίζει στην Βουδαπέστη την Λειψία, αλλά λογικά δεν θ’ αντιμετωπίσει πρόβλημα, καθώς νίκησε στον πρώτο αγώνα με 2-0.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 9 Μαρτίου (22:00)

Γιουβέντους – Πόρτο (1-2)
Ντόρτμουντ – Σεβίλλη (3-2)

Τετάρτη 10 Μαρτίου (22:00)

Λίβερπουλ – Λειψία (2-0)
Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα (4-1)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από