Κονσεϊσάο : «Έχω μια ομάδα γενναίων παικτών»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους ποδοσφαιριστές του ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο μετά τη μεγάλη πρόκριση απέναντι στη Γιουβέντους.

Υπερήφανος δήλωσε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο για την πρόκριση της Πόρτο στα προημιτελικά του Champions League. «Έχω μια ομάδα γενναίων παικτών, οι οποίοι έκαναν αυτό που θέλαμε στο παιχνίδι, με τον καλύτερο τρόπο. Απέναντι σε μια υπέροχη ομάδα, με παίκτες του υψηλότερου επιπέδου, έπρεπε να είμαστε προετοιμασμένοι να υποφέρουμε, αλλά και να δημιουργήσουμε δυσκολίες για τη Γιουβέντους.

Ήμασταν μια πραγματική ομάδα, συγχαρητήρια στους παίκτες. Έκαναν φανταστική δουλειά. Δεν ήταν εύκολο, μετά την αποβολή του Ταρέμι, έπρεπε να δείξουμε το DNA της Πόρτο. Δεν σταματήσαμε ποτέ να πιστεύουμε», είπε ο Πορτογάλος προπονητής της Πόρτο. «Η ομάδα είχε ευφυΐα. Είναι φυσιολογικό να υποφέρουμε απέναντι σε μια τέτοια ομάδα, αλλά ακόμη και με 10 παίκτες δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ. Αυτό αποδεικνύει πολύ την ικανότητα και την ανταγωνιστικότητα της ομάδας μας», εξήγησε.

«Θα έχουμε χρόνο να σκεφτούμε το Champions League, τώρα όμως πρέπει να σκεφτούμε την Πάκος Φερέιρα», πρόσθεσε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από