Έμερι : «Με υπομονή θα φτιάξουμε ομάδα που θα πάρει το Champions League»

Ο Ουνάι Έμερι μίλησε μετά το τέλος του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη ρεβάνς των 16 του Champions League. Ο Ισπανός προπονητής των Παριζιάνων επεσήμανε πως με υπομονή θα φτιαχτεί μια ομάδα ικανή να κατακτήσει τη διοργάνωση, γεγονός που αποτελεί διακαή πόθο για όλους στην Παρί. Αναλυτικά οι δηλώσεις […]

Ο Ουνάι Έμερι μίλησε μετά το τέλος του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη ρεβάνς των 16 του Champions League. Ο Ισπανός προπονητής των Παριζιάνων επεσήμανε πως με υπομονή θα φτιαχτεί μια ομάδα ικανή να κατακτήσει τη διοργάνωση, γεγονός που αποτελεί διακαή πόθο για όλους στην Παρί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όλοι θέλουμε να κατακτήσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Θα συνεχίσουμε με υπομονή και θα φτιάξουμε μια ομάδα που θα τα καταφέρει. Είμαι βέβαιος πως αυτή η ομάδα μπορεί να κερδίσει το Champions League μια μέρα.

Όσον αφορά τον αγώνα, η Ρεάλ έπαιξε καλύτερα από εμάς. Θέλαμε να προχωρήσουμε περισσότερο στη διοργάνωση, αλλά το γκολ του Ρονάλντο μείωσε τις πιθανότητές μας, όπως και η κόκκινη κάρτα στον Βεράτι».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από