Μπαρτσελόνα : Κρίνεται την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του Ινιέστα

Η συμμετοχή του Αντρές Ινιέστα στην αποψινή αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Τσέλσι στο Καμπ Νου θα κριθεί την τελευταία στιγμή, καθώς ο Ισπανός μέσος έχει μεν ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά δεν είναι 100% έτοιμος.

Την τελευταία στιγμή θα αποφασισθεί αν ο Αντρές Ινιέστα θα βρίσκεται στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το αποψινό παιχνίδι της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Τσέλσι στο Καμπ Νου, στη ρεβάνς του 1-1 του Λονδίνου.

Ο τεχνικός των Μπλαουγκράνα τόνισε στη Συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς πως ναι μεν ο έμπειρος μέσος έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του, αλλά δεν είναι στο 100% από πλευράς ετοιμότητας, σ’ ένα παιχνίδι που δεν προσφέρεται για ρίσκα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για τον τραυματισμό του Ινιέστα ο Βαλβέρδε:

«Οι παίκτες συνηθίζουν να ρισκάρουν για να συμμετάσχουν σε τέτοια ματς αλλά ο Ινιέστα είναι έξυπνος και γνωρίζει το σώμα του. Πρέπει να αποφασίσουμε αν το ρίσκο είναι ελεγχόμενο ή αν είναι υπερβολικό.

Συμμετείχε στην προπόνηση της πρώτης ομάδας αλλά δεν είναι ένα ματς που προσφέρεται για ρίσκα. Είναι ένα σπουδαίο ματς και άπαντες οφείλουν να είναι στο 100%».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από