Τιλ για το γκολ κόντρα στην Ρεάλ – «Το έχω δει πάνω από 100 φορές»

O χρυσός σκόρερ της Σέριφ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου μίλησε για την μεγάλη νίκη των Μολδαβών κόντρα στην Βασίλισσα.

Η Σέριφ Τίρασπολ έκανε την προηγούμενη Τρίτη μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του Champions League. Η ομάδα των Αθανασιάδη και Κολοβού πραγματοποίησαν μυθική εμφάνιση και κατάφεραν να νικήσουν την Ρεάλ (1-2) μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Ο χρυσός σκόρερ των Μολδαβών Σεμπάστιαν Τιλ, μιλώντας στο BBC, σχολίασε την τεράστια νίκη της ομάδας του, ενώ τόνισε ότι το νικητήριο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Βασίλισσα, το έχει δει…πάνω από 100 φορές.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Πολλοί φίλοι μου έχουν δημοσιεύσει το βίντεο στα social media, οπότε το βλέπω κάθε φορά που πιάνω το κινητό. Το έχω δει περισσότερες από 100 φορές μέχρι τώρα.

Με όλα αυτά, αφού το Λουξεμβούργο είναι μια μικρή χώρα, ίσως τώρα να γνωρίζουν περισσότεροι άνθρωποι το ποιος είμαι. Είναι ένα εκπληκτικό γκολ, είναι το πιο όμορφο και σημαντικό στην καριέρα μου, όταν είμαστε παιδιά όλοι ονειρευόμαστε να παίξουμε απέναντι στη μεγαλύτερη ομάδα του Champions League, και τότε δεν το καταλαβαίνεις, στην αρχή δεν είχα κατάλαβα ότι είχα πετύχει το νικητήριο γκολ στο Μπερναμπέου»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από