«Δίκασε» τη Marca η Βιγιαρεάλ!

Η Marca θεωρούσε δεδομένη την πρόκριση της Γιουβέντους, παίρνοντας... πληρωμένη απάντηση από την Βιγιαρεάλ.

Η Βιγιαρεάλ έκανε… πάρτι στο Τορίνο, ρίχνοντας με μυθικό τρόπο στο καναβάτσο τη Γιουβέντους του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Με τρία γκολ στο τελευταίο τέταρτο του ματς, τα «κίτρινα υποβρύχια» έστειλαν σπίτι της τη Μεγάλη Κυρία, σφραγίζοντας το εισιτήριο για τους «8» του Champions League.

Η μεγάλη πρόκριση της Βιγιαρεάλ ξάφνιασε πολλούς. Ακόμα και η Marca δεν πίστευε ότι το σύνολο του Ουνάι Έμερι θα υποτάξει τους Μπιανκονέρι μέσα στο Τορίνο. Ετσι, το πασίγνωστο ισπανικό Μέσo, υπέπεσε σε μια αδιανόητη γκάφα. Μετά το τέλος του αγώνα στο «Allianz Stadium», έφτιαξε το «κάδρο» με τις οκτώ ομάδες των προημιτελικών του Champions League. Μόνο που πίσω από το σήμα της Βιγιαρεάλ, φαινόταν το όνομα της Γιουβέντους!

Η Βιγιαρεάλ παρατήρησε το σφάλμα της Marca, στήνοντας… δικαστήριο στα social media. «Φίλοι της Marca, δεν εμπιστευτήκατε το πλάνο μας;», ανέφεραν τα «κίτρινα υποβρύχια», αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση του ισπανικού Μέσου.

Η Marca πήρε την… πάσα από την Βιγιαρεάλ, απαντώντας με χιούμορ στο twitter.

«Βάλαμε το σήμα της Γιουβέντους στο 74′ και η… γκαντεμιά της Marca δούλεψε. Τι παιχνίδι μας χαρίσατε φίλοι μας. Συγχαρητήρια για την πρόκριση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από