Ανατροπή και 2/2 η Παρί (1-3) – Η Μπενφίκα σόκαρε τη Γιουβέντους στο Τορίνο (1-2, vids)

Η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε νικηφόρα με ανατροπή από την έδρα της Μακάμπι Χάιφα (1-3) και έκανε το 2/2 στον 8ο όμιλο, ενώ η Μπενφίκα «άλωσε» το Τορίνο, επικρατώντας με 2-1 της Γιουβέντους και βρίσκεται μαζί με τους Παριζιάνους στην κορυφή με 6 βαθμούς.

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Μακάμπι Χάιφα εκτός έδρας, ωστόσο δεν δυσκολεύτηκε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει τη νίκη με 3-1 για τη 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Champions League, έχοντας έτσι το απόλυτο στη βαθμολογία.

Η Μακάμπι προηγήθηκε στο 24′ με τον Τσέρι, αλλά η Παρί αντέδρασε άμεσα καθώς στο 37′ ο Μέσι ισοφάρισε σε 1-1.

Η κατάσταση άλλαξε ολοκληρωτικά στο δεύτερο 45λεπτο, με τους Παριζιάνους να ανεβάζουν ταχύτητα και να κάνουν την ανατροπή, με τον Μέσι αυτή τη φορά να βγάζει τρομερή ασίστ στον Εμπαπέ και ο νεαρός Γάλλος να κάνει το 1-2 στο 69′.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Παίκτης του Ολυμπιακού ο Μπακαμπού – Σήμερα στην Ελλάδα για τις υπογραφές (Vids)

Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Νεϊμάρ στο 88′.

ΜΑΚΑΜΠΙ: Κοέν, Σούντγκρεν (55’Σεκ), Μπατουμπινσίκα, Γκόλντμπεργκ, Κόρνουντ (91’Τσιμποντά), Σερί, Λαβί, Αμπού Φανί, Ατζιλί (76’Νταβίντ), Χαζίζα, Πιερό (91’Ρουκάβτσια).

ΠΑΡΙ: Ντοναρούμα, Ντανίλο, Μαρκίνιος, Ράμος, Μουκιελέ (83’Χακίμι) , Νούνο Μέντες, Βιτίνια (74’Ρουίθ), Βεράτι, Μέσι, Νεϊμάρ (91’Σολέρ), Εμπαπέ.

Γιουβέντους – Μπενφίκα 1-2

Η Μπενφίκα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στη Γιουβέντους στο Τορίνο και πήρε σπουδαία νίκη με 2-1, επεκτείνοντας το απίστευτο σερί της στις 12 συνεχόμενες νίκες από το ξεκίνημα της σεζόν.

Έτσι, οι Πορτογάλοι συγκατοικούν στην κορυφή μαζί με τους Παριζιάνους στους 6 βαθμούς, την ώρα που η ομάδα του Αλέγκρι δεν έχει ακόμα βαθμό στον όμιλο.

Ο Μίλικ έδωσε από νωρίς το προβάδισμα στους «μπιανκονέρι», κάνοντας το 1-0 μόλις στο 4′, αλλά η Μπενφίκα έφερε το ματς στα ίσα, με τον Ζοάο Μάριο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να κάνει το 1-1 στο 43′.

Στο δεύτερο μέρος, η Μπενφίκα ανέβασε ρυθμούς, είχε περισσότερες τελικές (10-6) και κατάφερε να κάνει την ανατροπή, με τον Νέρες να σημειώνει το 1-2 στο 55′, ένα σκορ που έμεινε ως το τέλος.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Περίν, Ντανίλο, Μπονούτσι, Μπρέμερ, Κουαδράδο (58’Ντε Σίλιο), Παρέδες, ΜακΚένι, Μιρέτι (58’Ντι Μαρία), Κόστιτς (70’Κιν), Βλάχοβιτς, Μίλικ (70’Φαγκιόλι).

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Μπα, Αντόνιο Σίλβα, Οταμέντι, Γριμάλδο, Έντσο Φερνάντες (81’Αούρσνες), Φλορεντίνο Λουίς,  Νέρες (82’Τσικίνιο), Ράφα Σίλβα (86’Γκονσάλβες), Ζοάο Μάριο (86’Ντράξλερ), Γκονσάλο Ράμος (82’Μούσα).

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Μακάμπι Χάιφα – Παρί Σεν Ζερμέν 1-3
Γιουβέντους – Μπενφίκα 1-2

Η Βαθμολογία του 8ου ομίλου

1.Παρί Σεν Ζερμέν 6
2.Μπενφίκα 6
3.Γιουβέντους 0
4.Μακάμπι Χάιφα 0

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από