Ράμος: «Το κλειδί για τον τίτλο είναι η δίψα μας για το 13ο»

Ο αμυντικός της Ρεάλ μίλησε για τον τελικό του Champions League με τη Λίβερπουλ και επισήμανε ότι οι Μερέγχες έχουν μεγάλη δίψα για να κατακτήσουν ένα ακόμα τρόπαιο.

«Πεινασμένοι» για την κατάκτηση του 13ου Champions League στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης είναι οι ποδοσφαιριστές των Μερέγχες, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Σέρχιο Ράμος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού μεγάλου τελικού με τη Λίβερπουλ.

Ο αρχηγός της Βασίλισσας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Λίβερπουλ, τονίζοντας ότι οι Ρεντς είναι μια μαχητική ομάδα, η οποία καθοδηγείται από έναν εξαιρετικό κόουτς. Παράλληλα, ο Ισπανός αμυντικός επισήμανε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν τεράστιο κίνητρο, αλλά και μεγάλη δίψα για να κατακτήσουν ένα ακόμα τρόπαιο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι πάντα ένα επιπλέον κίνητρο να βρίσκεσαι σε ακόμα έναν τελικό. Εχουμε το πνεύμα του νικητή και τη φιλοδοξία. Είμαστε μια πεινασμένη ομάδα και είναι τεράστιο κίνητρο ακόμα ένας τίτλος. Είναι προνόμιο να μπορέσουμε να υπερασπιστούμε αυτόν τον τίτλο. Φέτος έχουμε καταφέρει να αποκλείσουμε τεράστιους συλλόγους όπως η Παρί, η Γιουβέντους και η Μπάγερν. Η Λίβερπουλ είναι εξαιρετική ομάδα που ξέρει καλά πως να σου βάζει δύσκολα. Μαχητική, δεν εγκαταλείπει, με έναν εξαιρετικό κόουτς».

Οσο για το ποιο θα είναι το «κλειδί» για την κατάκτηση του τίτλου, τόνισε: «Το κλειδί είναι η δίψα μας για το 13ο. Εχουμε πολύ καλή ομάδα, όμως υπάρχει και η φιλοδοξία για την επιτυχία, κάτι που έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι οπαδοί για να καταφέρουν να φτάσουν στο Κίεβο:  «Είναι αλήθεια πως πρόκειται για ένα πανάκριβο ταξίδι και αρκετά δύσκολο. Δεν έχουν όλοι τα χρήματα για να πληρώσουν ταξίδι και διαμονή. Εχουμε εισπράξει ήδη την αγάπη των φιλάθλων μας»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από