ΠΑΟΚ : Έξω ο Μπίσεσβαρ, μέσα ο Ακπόμ

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για την αναμέτρηση με τη Σπαρτάκ Μόσχας τον ανέτοιμο Ντίεγκο Μπίσεσβαρ, ενώ στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά ο Τσούμπα Ακπόμ.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αποστολή, μετά την προπόνηση της Δευτέρας. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Αντελίνο Βιεϊρίνια, αλλά και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που κρίθηκε ανέτοιμος από τον Ρουμάνο τεχνικό.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (7/8) ήταν αφιερωμένο στον τομέα της τακτικής, με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν τις τελευταίες λεπτομέρειες ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έκανε και πάλι προθέρμανση με την ομάδα και στην συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Πορτογάλος τέθηκε εκτός μάχης και θα συνεχίσει τις θεραπείες προκειμένου να προλάβει την ρεβάνς στη Μόσχα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στην διάθεση του πέρα από τον αρχηγό και τον ανέτοιμο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Στην αποστολή για πρώτη φορά συμμετέχει και ο Τσούμπα Ακπόμ, το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Αναλυτικά η 18άδα για τον αυριανό αγώνα αποτελείται από τους: Ρέι , Πασχαλάκη , Μάτος , Κίτσιου , Μαλεζά , Κρέσπο , Βαρέλα , Χατσερίδη , Σάκχοφ , Μαουρίσιο , Κάνιας , Πέλκα , Ελ Καντουρί , Λημνιό , Ουάρντα , Ζαμπά , Πρίγιοβιτς , Ακπόμ .

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από