O Koυίνσι Πρόμες στο «to10.gr»: «Δυνατή ομάδα ο ΠΑΟΚ, ανοιχτή η πρόκριση» (vid)

Ο Κουίνσι Πρόμες μίλησε στο «to10.gr» για την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-2, αλλά και για την φάση του πέναλτι. Ο Ολλανδός υποστήριξε πως η πρόκριση είναι ανοιχτή, ενώ χαρακτήρισε την ομάδα του Δικεφάλου έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Το10.gr, μετά την αναμέτρηση της Τούμπας συνάντησε τον Κουίνσι Πρόμες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-2 και τον ρώτησε για την φάση του χαμένου πέναλτι, αλλά και για τον επαναληπτικό την επόμενη εβδομάδα στη Μόσχα. Ο Ολλανδός μέσος που ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Σπαρτάκ αρχικά είπε τα εξής: «Ήταν δύσκολο να συγκεντρωθώ πριν από την εκτέλεση του πέναλτι. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, προσπάθησαν να κάνουν τα πάντα για να μου αποσπάσουν την προσοχή μου. Είδα επίσης λέιζερ να σημαδεύουν τα μάτια μου. Αστόχησα. Αναλαμβάνω την ευθύνη. Αυτό είναι ένα μάθημα για μένα. Κάποιες φορές σκοράρεις, κάποιες φορές αστοχείς, αλλά δεν ήρθε το τέλος του κόσμου».

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον επαναληπτικό σε μια εβδομάδα στη Μόσχα είπε τα εξής: «Παίξαμε φανταστικά στα πρώτα 20 λεπτά και βρεθήκαμε να είμαστε δύο τέρματα μπροστά στο σκορ. Όμως, στη συνέχεια δώσαμε πολλές ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ τις οποίες εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο και ήρθε αυτό το 3-2. Ο ΠΑΟΚ είναι μια δυνατή ομάδα και σίγουρα ο επαναληπτικός στη Ρωσία είναι ανοιχτός. Τίποτα δεν έχει τελειώσει».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από