MΠΕΝΦΙΚΑ – ΠΑΟΚ: Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

To10.gr αναλύει την ψυχωμένη και γεμάτη πάθος παρουσία κάθε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ μέσα στο Ντα Λουζ, για το μεγάλο 1-1 με την Μπενφίκα.

Ο ΠΑΟΚ, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε, κατάφερε να πάρει ισοπαλία απέναντι στην Μπενφίκα 1-1 και από αουτσάιντερ να γίνει το φαβορί στον επαναληπτικό της Τούμπας.

Το γκολ του Ουάρντα, στο Ντα Λουζ δίνει το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να ονειρεύεται από τώρα τους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ. Για να μην μείνει απλά ένα όνειρο θα πρέπει ο Δικέφαλος να «πατήσει» στην Τούμπα τους Πορτογάλους.

Πασχαλάκης: Στις χαμένες ευκαιρίες του Πίτσι έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις. Η εμφάνιση του ήταν επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και κράτησε την ομάδα του μακριά από ένα δεύτερο γκολ.

Μάτος: Ο Βραζιλιάνος, στο πρώτο ημίχρονο περιορίστηκε κυρίως στα ανασταλτικά του καθήκοντα καθώς είχε από την πλευρά του, τους Σέρβι και Γκριμάλντο. Στο δεύτερο έιχε καλές επιλογές με την μπάλα στα πόδια, κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες και το σημαντικό είναι ότι δεν έφαγε κάρτα, για να παίξει στην ρεβάνς.

Βαρέλα: Είχε το προσωπικό μαρκάρισμα του Φερέιρα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι τόσο πάνω στον Αργεντίνο φορ. Ήταν εγγύηση στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

Κρέσπο: Ήταν προφανές πως η Μπενφίκα τον «σημάδεψε» στο πρέσινγκ, ωστόσο ο Ισπανός απέφυγε τα λάθη με τη μπάλα στα πόδια. Στον αέρα κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες και ειδικά στο δεύτερο μέρος έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Βιερίνια: Πολύ δουλειά στον μεσοαμυντικό τομέα από τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, που όταν πήρε πρωτοβουλία να περάσει το κέντρο δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα της Μπενφίκα.

Κάνιας: Ο Ισπανός για ένα ακόμα παιχνίδι είχε καλές και κακές στιγμές το παιχνίδι του. Του έλειψε σε κάποιες φάσεις το καθαρό μυαλό για να βγάλει την μπάλα σωστά από την άμυνα. Κουράστηκε νωρίς, έχοντας κάνει στο πρώτο ημίχρονο τα περισσότερα χιλιόμετρα από τους παίκτες του Δικεφάλου.

Μαουρίσιο: Ο Βραζιλιάνος μέσος ήταν μακριά από το καλό πρόσωπο που μας έδειξε στη Μόσχα. Είχε μικρή συμμετοχή στο παιχνίδι ως προς την ανάπτυξη του ΠΑΟΚ, ενώ ανασταλτικά ήταν κακός.

Λημνιός: Λίγα πράγματα σήμερα από τον μικρό. Δεν είχε το καθαρό μυαλό σε κάποιες επιλογές που έκανε και ορθός αντικαταστάθηκε νωρίς από τον Ουάρντα.

Ζαμπά: Ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε βασικός για έναν και μοναδικό λόγω, γιατί ο Λουτσέσκου ήθελε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Βοήθησε αρκετές φορές τον Μάτος όταν η πλευρά τους δεχόταν πίεση.

Πέλκας: Από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το γκολ της ισοφάρισης του Δικεφάλου. Έγραψε και σήμερα πολλά χιλιόμετρα, ενώ θα μπορούσε σε κάποιες φάσεις να γίνει λίγο πιο ομαδικός.

Πρίγιοβιτς: Ο Σέρβος επιθετικός είχε πολύ δουλειά στο Ντα Λουζ. Μπορεί να μην σκόραρε ή να τροφοδοτήθηκε όσο θα ήθελε από τους συμπαίκτες του, όμως έκανε πολλά άλλα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο όπως στο να ανοίγει διαδρόμους και βοηθάει στην άμυνα.

Ουάρντα: Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός ήταν η χρυσή αλλαγή του Λουτσέσκου καθώς με το γκολ που πέτυχε, έδωσε το μισό εισιτήριο της πρόκρισης στους ομίλους από σήμερα κιόλας στον ΠΑΟΚ.

Σάκχοφ: Ο Ουκρανός μέσος, στο χρόνο που αγωνίστηκε προσπάθησε να κρατήσει μπάλα στα πόδια του και να ηρεμήσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Ακπομ: Μπήκε στα τελευταία λεπτά στη θέση του Πρίγιοβιτς και δεν μπορεί να αξιολογηθεί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από