Εκανε το πρώτο βήμα ο Αγιαξ, όλα ανοιχτά στο Γιουνγκ Μπόις – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Ο Αίαντας κέρδισε με 3-1 τη Ντιναμό Κιέβου και έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους – Ισόπαλο 1-1 το Γιουνγκ Μπόις – Ντιναμό Ζάγκρεμπ και όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό της Κροατίας.

Μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League απέκτησε ο Αγιαξ, μετά την εντός έδρας νίκη του επί της Ντιναμό Κιέβου με 3-1. Οι Ολλανδοί ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο 2’ λεπτό της αναμέτρησης με γκολ του Φαν Ντε Μπέεκ. Οι Ουκρανοί αντέδρασαν γρήγορα και στο 16’ ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Κετζιούρα. Η χαρά των Ουκρανών δεν κράτησε για πολύ, καθώς στο 35’ ο Αγιαξ σκόραρε δεύτερο γκολ με τον Ζιγιέχ και 43’ έκανε το 3-1 με τον Τάντιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αίαντας κράτησε το υπέρ του σκορ και πλέον βρίσκεται το ενάμιση πόδι στους ομίλους.

Οι συνθέσεις:

ΑΓΙΑΞ (4-2-3-1): Ονανά, Μαζραουί, Ντε Λιχτ, Μπλιντ, Ταγλιαφίκο, Φαν ντε Μπέεκ (87′ Ντε Βιτ), Σένε, Ντε Γιονγκ, Ζιγιές, Χούντελααρ, Τάντιτς.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (4-3-3): Μπόικο, Κετζιόρα, Μπούρντα, Καντάρ, Πίβαριτς, Χάρμας (46′ Σεπέλιεβ), Σιντόρτσουκ (77′ Τσε Τσε), Μπουγιάλσκι, Τσιχάνκοβ, Μπεσέντιν, Βέρμπιτς.

Δείτε τα γκολ:

Στο άλλο ματς της βραδιάς που διεξήχθη στη Βέρνη, Γιουνγκ Μπόις και Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήρθαν ισόπαλοι 1-1. Οι Ελβετοί άνοιξαν το σκορ στο 2’ με τον Κέβιν Εμπαμπού και οι Κροάτες ισοφάρισαν σε 1-1 στο 40’ με τον Μίσλαβ Όρσιτς. Οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς, που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο Ζάγκρεμπ.

Οι συνθέσεις:

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ (4-4-2): Φον Μπάλμος, Φον Μπέργκεν, Μπενίτο, Εμπαμπού, Βίτριχ, Σουλεϊμάνι, Σανόγκο, Ενγκαμαλού (81′ Ενσαμέ), Σόου, Χοαρού, Φάσναχτ (70′ Εμπίσχερ).

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (4-1-4-1): Ζάγκορατς, Λέοβατς, Κατρίν, Ντιλαβέρ, Αντέμι, Χαΐροβιτς (83′ Καντζιόρ), Στογιάνοβιτς, Γκόγιακ, Ντάνιελ Όλμο (86′ Σούνιτς), Γκραβράνοβιτς (74′ Μπούντιμιρ), Όρτσιτς.

Δείτε τα γκολ:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από