Οι Ισπανοί αναφέρουν ότι ο Ντάνι Όλμο πρόκειται να χάσει την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό για το Champions League
Φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα δώσει το «παρών» ο Ντάνι Όλμο στην αναμέτρηση του Μονζουίκ της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό την 21η Οκτωβρίου (19:45), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League.
Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Ισπανός δεν προλαβαίνει τον αγώνα με την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Η «Sport» τονίζει ότι ο Όλμο θα χάσει το ματς με τη Χιρόνα, ενώ είναι αμφίβολος για το Clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στον σύλλογο βρίσκονται εν αναμονή των ιατρικών εξετάσεων του ποδοσφαιριστή, αλλά όλα δείχνουν πως δεν θα είναι διαθέσιμος για όλες τις προαναφερθείσες αναμετρήσεις.
Το δημοσίευμα λέει τα εξής: «Ο Όλμο αποχωρεί από την αποστολή της Ισπανίας και επιστρέφει στη Βαρκελώνη για να υποβληθεί σε εξετάσεις λόγω μίας ενόχλησης στη γάμπα. Ο Φλικ χάνει ένα από τα πιο πολύτιμα όπλα του και θα πρέπει να βρει εναλλακτικές λύσεις ενόψει των αγώνων με τη Χιρόνα και τον Ολυμπιακό. Η συμμετοχή του στο clásico κόντρα στη Ρεάλ είναι αμφίβολη».
Sport: ‘Olmo Alarms’ pic.twitter.com/p2Cjh4DAhk
— Barça Talk (@barcatalk360) October 11, 2025