Καρέρα: «Μας στεναχώρησε πολύ ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής της Σπαρτάκ Μόσχας, Μάσιμο Καρέρα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις μάχες που έδωσε η ομάδα του με τον ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ φέτος έφτασε πολύ κοντά στην πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League, αλλά στη ρεβάνς με την Μπενφίκα αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Στον γ’ προκριματικό γύρο το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετώπισε την Σπαρτάκ Μόσχας, με τους Ασπρόμαυρους να κερδίζουν εντός έδρας με 3-2 και σε συνδυασμό με το 0-0 του δεύτερου παιχνιδιού να παίρνουν το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ προκάλεσε γκρίνια και εσωστρέφεια στο εσωτερικό της ρώσικης ομάδας, που πλέον συνεχίζει στους ομίλους του Europa League.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του προπονητή του μοσχοβίτικου συλλόγου, Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος τόνισε ότι ο αποκλεισμός από τον Δικέφαλο στεναχώρησε άπαντες στην Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά η ομάδα του πλέον το έχει ξεπεράσει και βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο.

«Πλέον βρισκόμαστε σε ένα καλό σημείο. Περιμένω πολλά αυτή τη σεζόν από την ομάδα μου και ξεκινήσαμε καλά, παρά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όλους μας στενοχώρησε πολύ αυτός ο αποκλεισμός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από