Η απάντηση του Φλικ για τις φήμες περί αποχώρησης: «Ανοησίες»

Ο Χάνσι Φλικ μίλησε για το δημοσίευμα που ανέφερε ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, αναφέροντας πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Η Μπαρτσελόνα έφυγε από το Βέλγιο με τον βαθμό της ισοπαλίας, μετά το 3-3 με την Μπριζ του Χρήστου Τζόλη για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Μετά το παιχνίδι, ο Χάνσι Φλικ μίλησε για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, ο οποίος έχει στερήσει πολλούς βαθμούς σε LaLiga και Champions League, ωστόσο δεν σκοπεύει να τον αλλάξει, καθώς δεν είναι στη νοοτροπία του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Στα «σχοινιά» ο Αταμάν: Τι γράφουν για τον Τούρκο μετά την ήττα στο Βελιγράδι

«Μπορούμε να μιλήσουμε για το πώς θα αλλάξουμε τα πάντα… αλλά δεν είμαι το είδος του προπονητή για να το κάνει αυτό. Θέλουμε να παίξουμε πιστά στο DNA της Μπάρτσα.

Δεν θέλω να κάθομαι πίσω και να κερδίζω με 1-0 σε αντεπίθεση. Το 3-3 δεν είναι το ιδανικό αποτέλεσμα, αλλά επιστρέφαμε μετά από κάθε γκολ» ανέφερε ο Γερμανός.

Την ημέρα του αγώνα κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα από μέσο της Μαδρίτης, το οποίο ανέφερε ότι ο 60χρονος τεχνικός θέλει να φύγει από την ομάδα, λόγω της συμπεριφοράς του Λαμίν Γιαμάλ και της αντιμετώπισης που δέχεται από τον σύλλογο. Ο Φλικ γρήγορα διέψευσε τις φήμες αυτές, χαρακτηρίζοντάς τες ανόητες.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ανοησίες! Αγαπώ την Μπαρτσελόνα, αγαπώ τον σύλλογο, την πόλη, και θα δώσω τα πάντα!».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από