Νέος πονοκέφαλος για Αλόνσο ενόψει Ολυμπιακού

Μετά τον Τιμπό Κουρτουά, η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως χάνει και τον Ντιν Χάουσεν ενόψει Ολυμπιακού (26/11, 22:00).

Δεν έχουν σταματημό τα προβλήματα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (26/11, 22:00), για την 5η αγωνιστική της League Phase του Champions League.

Μετά τον Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής λόγω γαστρεντερίτιδας, ο Τσάμπι Αλόσνσο φαίνεται να μην υπολογίζει και στον Ντιν Χάουσεν. Ο 20χρονος Ισπανός στόπερ δεν έλαβε μέρος στην τελευταία προπόνηση των Μαδριλένων πριν από την αποχώρηση της ομάδας για την Αθήνα και είναι εξαιρετικά αμφίβολος ενόψει της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: Ντάνι Γκαρθία: «Ελπίζω ο Μεντιλίμπαρ να μείνει για χρόνια στον Ολυμπιακό» – Τι είπε για τη Ρεάλ

Έτσι, η «Βασίλισσα» θα έχει τεράστιο πρόβλημα στα μετόπιθσεν, καθώς εκτός παραμένουν και οι Αλάμπα, Μιλιτάο και Ρούντιγκερ. Η «αποδεκατισμένη» αποστολή των Μαδριλένων αναμένεται στο «Ελ. Βενιζέλος» το μεσημέρι της Τρίτης (25/11).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από