Σαχτάρ Ντόνετσκ – Χόφενχαϊμ 2-2

Σε ένα πλούσιο ματς με φάσες και γκολ, η Σαχτάρ Ντόνετσκ κατάφερε να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από τη φοβερά αποτελεσματική Χόφενχαϊμ, για την 1η αγωνιστική του Champions League.

Η Σαχτάρ φιλοξένησε στο Χάρκοβο την Χόφενχαϊμ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 6ου Ομίλου του Champions League. Σε ένα ματς που οι κακές άμυνες βοήθησαν τις καλές επιθέσεις των δύο ομάδων, οι τυχεροί θεατές και τηλεθεατές παρακολούθησαν ένα πολύ καλό ματς με ρυθμό και γκολ, που έληξε ισόπαλο 2-2.

Οι Γερμανοί ευτύχησαν να προηγηθούν με γκολ του Γκρίλιχ στο 6’, για να έρθει η απάντηση των Ουκρανών στο 27’ με τον Ισμαΐλι να πετυχαίνει με όμορφο σόλο από τα αριστερά το 1-1. Τα κενά στη άμυνα των Ουκρανών όμως ήταν μεγάλα και ο Νόρντβαϊτ το εκμεταλλεύτηκε για να διαμορφώσει το 2-1 υπέρ της Χόφενχαϊμ στο 38’, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι Ουκρανοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν αργά στην αναμέτρηση με το γκολ του Μαϊκόν στο 81’ (είχε μπει ως αλλαγή μόλις 5’ νωρίτερα) και από το σημείο αυτό το μας έγινε… ροντέο με τους Ουκρανούς να κυνηγούν το γκολ και να αφήνουν κενά πίσω για τους Γερμανούς. Ωστόσο κανείς δεν κατάφερε να βάλει τρίτο γκολ με αποτέλεσμα το χορταστικό 2-2 να είναι το τελικό σκορ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από