Ποια ομάδα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας και σε ποια θέση βρίσκεται ο Ολυμπιακός...
Από χθες το βράδυ έγιναν γνωστά τα ζευγάρια του Champions League για τα προημιτελικά και ουσιαστικά η διοργάνωση μπαίνει πλέον στην τελική της ευθεία με φόντο τον μεγάλο τελικό στις 30 Μαΐου στη Βουδαπέστη.
Έτσι, η σελίδα «Football Meets Data» παρουσίασε τα έσοδα των οκτώ ομάδων που έχουν προκριθεί στα προημιτελικά, αλλά και τη λίστα με τα έσοδα όλων των ομάδων που πήραν μέρος στη φετινή διοργάνωση.
Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 28η θέση με έσοδα που ξεπερνούν τα 40 εκατ. ευρώ, χάρη στην εξαιρετική του πορεία μέχρι τα πλέι οφ, όπου έμεινε εκτός συνέχειας από τη Λεβερκούζεν.
Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η Μπάγερν με 112,3 εκατ. ευρώ ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνει η Άρσεναλ με 109,7 εκατ. και η Λίβερπουλ με 109,5 εκατ. ευρώ. Χρήματα βέβαια που μπορεί να αυξηθούν ανάλογα με την πορεία κάθε ομάδας.
Αναλυτικά η λίστα:
💰UEFA prize money for teams that qualified for 🔵 UCL QF:
€112.3m 🇩🇪 Bayern [📈 +€12.5m]
€109.7m 🏴 Arsenal [📈 +€12.5m]
€109.5m 🏴 Liverpool [📈 +€12.5m]
€105.9m 🇫🇷 PSG [📈 +€12.5m]
€102.6m 🇪🇸 Real Madrid [📈 +€12.5m]
€100.3m 🇪🇸 Barcelona [📈 +€12.5m]
€89.2m 🇪🇸… pic.twitter.com/OdIm0MTp0T— Football Meets Data (@fmeetsdata) March 19, 2026