Μπακασέτας: «Πολύ περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου»

Στο μέταλλο που έδειξε η ομάδα του στάθηκε ο Τάσος Μπακασέτας μετά το παιχνίδι με την Μπενφίκα και δήλωσε υπερήφανος για την ομάδα του.

Περήφανος για την προσπάθεια που κατέβαλε αυτός και οι συμπαίκτες του στο αποψινό παιχνίδι δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας, τονίζοντας πως η ΑΕΚ έβγαλε μέταλλο. Παράλληλα όμως έκανε και την αυτοκριτική του,για την εικόνα της ομάδας στο πρώτο 20λεπτο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός:

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα και για τα πρώτα 20 λεπτά, δεν ήταν εικόνα αυτή. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Δείξαμε όμως ότι έχουμε μέταλλο, αντιδράσαμε πιέσαμε και υπήρχε μια ομάδα στο γήπεδο. Στο τέλος του αγώνα μπορούσαμε να νικήσουμε και να καταγράψουμε μια μεγάλη νίκη.

Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε το άγχος, παίζουν πολλά πράγματα σε ένα παιχνίδι. Μαθαίνουμε πως πρέπει να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι 100%, δείξαμε πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε και μας άξιζε κάτι καλύτερο, είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου.

Ο κόσμος βλέπει την προσπάθειά μας, που τρέχουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, λογικό να το αναγνωρίζει ο κόσμος και να χαίρεται, χαιρόμαστε κι εμείς. Σε σχέση με πέρυσι είμαστε πιο ενεργητικοί, δεν παίζουμε τόσο αμυντικά και προσπαθούμε για το καλύτερο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από