Η ΑΕΚ φιλοξενείται απόψε (18/8, 22:00) από τη Λέφσκι Σόφιας, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα playoffs του Champions League.
Ξεκινά απόψε (18/8, 22:00) το ευρωπαϊκό ταξίδι της ΑΕΚ, με την Ένωση να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λέφσκι Σόφιας, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα playoffs του Champions League.
Η Ένωση θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στη League Phase της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και να βρεθεί εκεί για πρώτη φορά, από την έναρξη του νέου φορμάτ.
Διαβάστε επίσης: Οι 4+1 «Έλληνες» που έκαναν το μεγάλο βήμα στη Euroleague
Μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας (17/8) η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κέρβιν Αριάγκα από τη Λεβάντε, με τον 28χρονο άσο να υπογράφει συμβόλαιο ως το 2030 και να μπαίνει στην ευρωπαϊκή λίστα, στη θέση του Χακίμ Σαχαμπό.
Έτσι, η λίστα της ΑΕΚ έχει πλέον ως εξής: Στρακόσα, Μπρινιόλι, Ρότα, Πήλιος, Μουκουντί, Ρέλβας, Βίντα, Γκεοργκίεφ, Μαρίν, Κάιρινεν, Αριάγκα, Μάνταλος, Καλοσκάμης, Γκατσίνοβιτς, Ζούμπκοφ, Μάγερ, Κουτέσα, Κοϊτά, Γιόβιτς, Ζίνι, Βάργκα, Μπαλαμώτης.
Από’ κει και πέρα, στα αγωνιστικά ο Μάρκο Νίκολιτς δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ενώ στη Βουλγαρία έχει ταξιδέψει και ο Μίλαν Βιτάλις που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε αυτά τα δύο ματς. Η Ένωση αναμένεται να έχει περίπου 2.000 οπαδούς της στο αποψινό παιχνίδι όπου θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη που θα την καθιστά φαβορί ενόψει της ρεβάνς της Νέας Φιλαδέλφειας.
Διαιτητής: Γκλεν Νίμπεργκ (Σουηδία)
Βοηθοί: Μαχμποντ Μπέιγκι (Σουηδία) και Αντρέας Σέντερκβιστ (Σουηδία)
Τέταρτος: Άνταμ Νάντεμπεκ (Σουηδία)
VAR: Ντένις Χίγκλερ (Ολλανδία)
AVAR: Έρβιν Μπλανκ (Ολλανδία)