Ο Θωμάς Στρακόσα έχει υποστεί κάταγμα στο χέρι και θα επιστρέψει στη δράση μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες.
Στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν τη ΛΑΣΚ ο Θωμάς Στρακόσα δεν έλαβε μέρος ενώ έμεινε και εκτός αποστολής στο παιχνίδι, με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι να παίρνει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια.
Ο Αλβανός τερματοφύλακας τραυματίστηκε στο ματς με τον Άρη και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει υποστεί ράγισμα στον καρπό.
Διαβάστε επίσης: «Διπλό» στο Βέλγιο και ξεκίνημα με το… δεξί για την Άστον Βίλα (2-3)
Κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρέψει μετά τη διακοπή και σε αυτό το διάστημα θα χάσει τα ματς με Αστέρα Τρίπολης και Βόλο για το πρωτάθλημα και εκείνο με τον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο.
Ο Μάρκο Νίκολιτς είπε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου: «Ο Στρακόσα σήμερα μετά τις εξετάσεις δείχνει να μην είναι κάτι σοβαρό. Θα λείψει μέχρι και τη διακοπή. Θα λείψει σε αυτές τις επόμενες τρεις αναμετρήσεις και θα είναι σε καλή κατάσταση μετά τη διακοπή. Σε μια φάση με τον Άρη δεν έβαλε το χέρι του σωστά και έχει ένα ράγισμα, αλλά φαίνεται πως δεν είναι κάτι σοβαρό και δεν θα λείψει πολύ. Θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερο».