Προλαβαίνει το ματς κόντρα στην Ίντερ ο Μέσι (vid)

Διαθέσιμος για τον αγώνα της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ίντερ φαίνεται ότι θα είναι ο Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντινό άσο να έχει μπει κανονικά στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Λιονέλ Μέσι, καθώς ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα από ότι φαίνεται θα προλάβει το ματς των «μπλαουγκράνα» με την Ίντερ στο Μιλάνο για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο 30χρονος σουπερ σταρ είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι κόντρα στην Σεβίλλη για το ισπανικό πρωτάθλημα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών να αναφέρουν ότι ο Μέσι θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας σε τρεις εβδομάδες.

Ωστόσο, ο «Λιο» κατάφερε να αποθεραπευτεί πολύ γρηγορότερα, καθώς επέστρεψε την προηγούμενη Τετάρτη στις προπονήσεις και θα υπολογίζεται κανονικά από τον Έρνεστο Βαλβέρδε μετά και από το προσεχές ματς της Μπαρτσελόνα με την Βαγιακάνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γιατροί είχαν συμβουλεύσει τον Μέσι να περιμένει ως και μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων, ώστε να είναι έτοιμος για το μεγάλο ματς κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στις 24 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από