Χωρίς δέκα παίκτες η Μάντσεστερ στο Παρίσι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παραταχθεί με πολλές απουσίες στο εκτός έδρας ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Τσάμπιονς Λιγκ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε στο πρώτο ματς για την φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ από την Παρί Σεν Ζερμέν με 2-0 και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την αγγλική ομάδα στην ρεβάνς του Παρισιού.

Η αποστολή μάλιστα της Γιουνάιτεντ γίνεται ακόμα δυσκολότερη, αν αναλογιστεί κάποιος τις απουσίες της αγγλικής ομάδας καθώς η Μάντσεστερ θα παραταχθεί χωρίς δέκα παίκτες.

Σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν υπολογίζει ούτε στον Μαρσιάλ, καθώς ο νεαρός άσος της Γιουνάιτεντ δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ήδη είναι νοκ άουτ οι Μάτα, Μάτιτς, Ερέρα, Λίνγκαρντ, Τζόουνς, Νταρμιάν, Βαλέντσια, Πογκμπά, Σάντσες και ο Σόλσκιερ θα παρατάξει εντεκάδα εκτάκτου ανάγκης στο Παρκ Ντε Πρενς.

«Ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για μας, αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά σε ποια ομάδα αγωνιζόμαστε. Είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα δώσουμε το 100% στο παιχνίδι με την Παρί», υποστήριξε ο Σόλσκιερ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από