Πόρτο – Μονακό 5-2

Εύκολο έργο είχε στο Ντραγκάο η Πόρτο που επιβλήθηκε της Μονακό με σκορ 5-2 και πήρε έτσι την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Κάτι που είχε κάνει εδώ και καιρό η Μπεσίκτας που νίκησε εκτός έδρας την Λειψία με σκορ 2-1.

Μαγικό βράδυ για την Πόρτο στην έδρα της κόντρα στη Μονακό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Champions League. Οι Δράκοι επιβλήθηκαν 5-2 των πρωταθλητών Γαλλίας και έτσι πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, κάτι που είχε ήδη κάνει η Μπεσίκτας με τους Τούρκους να επικρατούν της Λειψίας στην Γερμανία με 2-1.

Πόρτο – Μονακό 5-2

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Πόρτο που προηγήθηκε στο 9′ με τον Αμπουμπακάρ. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης στο 33΄ήταν εκείνος που διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων που είδαν τον Μπραχίμι στο 45′ ν’ ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Κάπου εκεί είπε να εμφανιστεί και η Μονακό που μείωσε σε 3-1 με την εύστοχη εκτέλεση του Γκλικ στο 61′. Όμως η χαρά των πρωταθλητών Γαλλίας ήταν πρόσκαιρη, αφού ο Τέγες «έγραψε» το 4-1 στο 65′. Ο Φαλκάο στο 78′ «πλήγωσε» την παλιά του ομάδα με τον Τικίνιο στο 88′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Λειψία – Μπεσίκτας 1-2

Μπορεί ο Αλβάρο Σεγρέδο να συνδέθηκε με τα αντίπαλα δίχτυα ύστερα από 1470 ημέρες ανοίγοντας το σκορ στο 10′ ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (1-0), στην εκτός έδρας αναμέτρηση των Τούρκων κόντρα στην Λειψία, όμως ο Κεϊτά έφερε το ματς στα ίσα (1-1) στο 87′ κυνηγώντας το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Τούρκους που είχαν ήδη περάσει. Ο Ταλίσκα είχε άλλη γνώμη και στην εκπνοή διαμόρφωσε το τελικό 2-1!

Βαθμολογία 7ου Ομίλου

Μπεσίκτας 14
Πόρτο 10
Λειψία 7
Μονακό 2

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από