«Χαμός» στο Παρίσι: 1-2 η Γιουνάιτεντ! (vids)

Οι Κόκκινοι Διάβολοι άνοιξαν το σκορ στο 2’ με τον Λουκάκου, στο 11’ η Παρί Σεν Ζερμέν ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μπερνάτ και στο 30’ ο Βέλγος στράικερ της Γιουνάιτεντ ξαναχτύπησε για το 1-2.

Με δύο γκολ του Λουκάκου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγείται με 2-1 της Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι, στον επαναληπτικό της φάσης των «16» του Champions League.

Στο 2’ ο επιθετικός των «Κόκκινων Διαβόλων» εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα, μπήκε στη φάση, ξεπέρασε τον Μπουφόν και πλάσαρε για το 1-0.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, καθώς στο 11’ οι παίκτες του Τόμας Τούχελ ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Μπερνάτ. Ο Μπαπέ γύρισε στον συμπαίκτη του και αυτός σαν σε προπόνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα.

Στο 30’, ωστόσο, ο Λουκάκου χτύπησε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ράσφορντ σούταρε, ο Μπουφόν έκανε λάθος εκτίμηση και στην επαναφορά ο Βέλγος στράικερ έκανε το 2-1 για την ομάδα του Σόλσκιερ.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο «Ολντ Τράφορντ» η Παρί είχε κερδίσει με 2-0. Ως εκ τούτου, αν το αποψινό παιχνίδι λήξει 1-2, περνάει η γαλλική ομάδα.

Δείτε το 0-1:

Το 1-1:

Και το 1-2:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από