Η UEFA θυμήθηκε τα πέντε γκολ του Μέσι κόντρα στην Λεβερκούζεν (vid)

Σαν σήμερα, πριν από επτά χρόνια, ο Λίονελ Μέσι «τρέλανε» τον ποδοσφαιρικό πλανήτη πετυχαίνοντας πέντε γκολ στην ιστορική νίκη (7-1) της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Λεβερκούζεν.

Ήταν μια μέρα σαν την σημερινή, το 2012, δηλαδή πριν ακριβώς επτά χρόνια, όταν ο Λίονελ Μέσι έγραφε για άλλη μια φορά ιστορία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό που έκανε ο δαιμόνιος Αργεντίνος δεν είχε συμβεί ξανά στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Τι έκανε όμως ο Μέσι που έκανε όλον τον κόσμο να συγκλονιστεί; Έβαλε πέντε γκολ σε ένα παιχνίδι πραγματοποιώντας μια ιστορική παράσταση, για τον ίδιο αλλά και το ποδόσφαιρο.

Ο 31χρονος, πλέον, παίκτης της Μπαρτσελόνα είχε σημειώσει τα γκολ του σε διάστημα 59 λεπτών (25′, 42′, 49′, 58′, 84′) και βοήθησε τους Καταλανούς να συντρίψουν τους Γερμανούς με το εμφατικό 7-1, παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση για τους «8» της διοργάνωσης.

Η UEFA θυμήθηκε αυτήν την… εξωγήινη εμφάνιση από τον Αργεντίνο «μάγο» και με ανάρτηση της στο Twitter έγραψε: «Σαν σήμερα ο Λίονελ Μέσι έγραψε ιστορία βάζοντας πέντε γκολ στην Λεβερκούζεν».

Φυσικά η δημοσίευση συνοδευόταν και με βίντεο που μας θύμιζε τα κατορθώματα του παίκτη της Μπαρτσελόνα σε εκείνο το παιχνίδι. Δείτε το εδώ:

https://twitter.com/ChampionsLeague/status/1103633206568501248

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από