Ποκετίνο: «Όλα είναι ανοιχτά στην ρεβάνς με τον Άγιαξ»

Ο τεχνικός της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποκετίνο υποστήριξε πως η πρόκριση δεν έχει κριθεί και ότι οι λονδρέζοι θα τα δώσουν όλα στην ρεβάνς

Ο Άγιαξ κατάφερε να πετύχει μεγάλη νίκη στο Λονδίνο με 1-0, στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Τότεναμ και είναι πλέον το φαβορί για την πρόκριση στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας πάντως, Μαουρίσιο Ποκετίνο, φρόντισε να στείλει μήνυμα για την ρεβάνς στο Άμστερνταμ, επισημαίνοντας ότι η πρόκριση δεν έχει κριθεί. Ο Αργεντίνος προπονητής πρόσθεσε μάλιστα ότι η Τότεναμ θα τα δώσει όλα για ν’ ανατρέψει το εις βάρος της σκορ.

«Η ρεβάνς θα είναι δύσκολη, αλλά όλα είναι ανοιχτά. Η πρόκριση στον τελικό δεν έχει κριθεί και αυτό που έχει σημασία είναι η σωστή προετοιμασία μας για τον αγώνα στο Άμστερνταμ. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για μας όπως και γι’ αυτούς.

Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε αλλά στο δεύτερο μέρος τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Είχαμε καλύτερη απόδοση και πιέσαμε τον αντίπαλο μας. Η εμφάνιση του δευτέρου μέρους μας δίνει ελπίδες για την ρεβάνς», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Ποκετίνο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από