Νίκη στο… ρελαντί για ΑΠΟΕΛ, αποκλεισμός για τη Μακάμπι του Γιαννιώτη

Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε εύκολα της Σουτιέσκα με 3-0 στην Κύπρο και προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Αποκλεισμός για την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Ανδρέα Γιαννιώτη.

Ο ΑΠΟΕΛ έκανε… περίπατο κόντρα στην Σουτιέσκα στην Κύπρο και επικρατώντας με 3-0 προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η κυπριακή ομάδα είχε σε τρομερό απόγευμα τον Άντρια Πάβλοβιτς, ο οποίος με χατ-τρικ (13′, 25′, 66′) οδήγησε τους «γαλαζοκίτρινους» στην επόμενη φάση των προκριματικών της διοργάνωσης. Εκεί θα συναντήσουν τον νικητή του ζευγαριού Ντάνταλκ-Καραμπαχ.

Αντίθετη πορεία για την Μακάμπι Τελ Αβίβ των Βλάνταν Ίβιτς και Ανδρέα Γιαννιώτη, καθώς παρότι προηγήθηκε εν τέλει ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Κλουζ και σε συνδυασμό με την ήττα στην Ρουμανία, αποκλείστηκε από την συνέχεια.

Εύκολη πρόκριση για την Σέλτικ, η οποία δεν συνάντησε καμία δυσκολία κόντρα στην Νόμε Κάλιου στην Εσθονία, πήρε τη νίκη με 2-0 και συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου αγώνα στη Σκωτία, πέρασε στην επόμενη φάση των προκριματικών.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα  των απογευματινών επαναληπτικών του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League.

ΑΠΟΕΛ – Σουτιέσκα 3-0 (1-0)

Μακάμπι Τελ-Αβίβ – Κλούζ 2-2 (0-1)

Νόμε Κάλιου – Σέλτικ 0-2 (5-0)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από