Μια γροθιά ο Ολυμπιακός: Αποθέωση για παίκτες και Μαρτίνς (pics)

Μετά το τέλος του αγώνα με την Βικτόρια Πλζεν, οι παίκτες πήγαν μπροστά από τους οργανωμένους και πανηγύρισαν όλοι μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

«Θρυλική» βραδιά στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Ολυμπιακό να διαλύει την Βικτόρια Πλζεν με 4-0 και να πανηγυρίζει την πρόκρισή του στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Ερυθρόλευκοι χάρισαν πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους τους που βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο το βράδυ της Τρίτης και μετά το τέλος του αγώνα πανηγύρισαν όλοι μαζί τη σπουδαία επιτυχία της ομάδας.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης οι παίκτες πήγαν μπροστά από τους οργανωμένους, αγκαλιάστηκανν και γιόρτασαν μαζί τους την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, με τον κόσμο να αποθεώνει τους ποδοσφαιριστές και τον Πέδρο Μαρτίνς για τη μεγάλη εμφάνιση.

Ο Ολυμπιακός είναι μια γροθιά και προχωράει ενωμένος με στόχο τους ομίλους του Champions League, αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο κόσμος στέκεται έμπρακτα δίπλα στην ομάδα και τη στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις.

Μια ονειρική βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους φιλάθλους των Πειραιωτών να δίνουν μία ακόμα… παράσταση στο φαληρικό γήπεδο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι Λίγο πριν την λήξη, οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί φώναξαν σύνθημα για τον Κώστα Φορτούνη. «Κωστάρα γερά και σύντομα κοντά», ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από