Το μπράβο του Μαρτίνς και το σύνθημα για Μπασάκσεχιρ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού συνεχάρη τους παίκτες του για την πρόκριση επί της Πλζεν κι έδωσε το σύνθημα για τα παιχνίδια με την Μπασάκσεχιρ

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε με εντυπωσιακό τρόπο την πρόκριση απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν, επικρατώντας στο Καραϊσκάκη με 4-0 και ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στην ρεβάνς με τους Τσέχους.

Οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν την Πέμπτη σε ρυθμούς προπονήσεων στο Ρέντη και ο Πορτογάλος τεχνικός μοίρασε μπράβο για την απόδοσή τους και την κατάκτηση της πρόκρισης.

Ο Μαρτίνς μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακού λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της προπόνησης, εστιάζοντας στην σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν το δεύτερο παιχνίδι με την Βικτόρια.

«Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για την πρόκριση και για την εμφάνιση. Κάναμε καλή προσπάθεια και δείξατε την προσοχή που έπρεπε. Παίξαμε με βάση το πλάνο μας και κάναμε καλή ομαδική δουλειά» ήταν τα πρώτα λόγια του Μαρτίνς για τον αγώνα με την Πλζεν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός όμως έδωσε το σύνθημα για περισσότερη δουλειά ενόψει των δύο αγώνων με την Μπασάκσεχιρ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Τώρα έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολα παιχνίδια και θέλω να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια σας και πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι στα ματς που ακολουθούν», είπε χαρακτηριστικά ο Μαρτίνς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα αναλύσει την τουρκική ομάδα τις επόμενες μέρες, δείχνοντας βίντεο στους παίκτες του, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μαρτίνς μίλησε με τους συνεργάτες του για την εικόνα που είχε η αντίπαλος των ερυθρόλευκων, στο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από