Σλάβκο Βίντσιτς ο «άρχοντας» του ΠΑΟΚ- Άγιαξ

Ο Σλοβένος Σλάβκο Βίντσιτς ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει τον πρώτο αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Άγιαξ στη «Τούμπα» για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σλοβένικη διαιτητική  ομάδα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ όρισε η UEFA.  Ο 39χρονος Σλάβκο Βίντσιτς είναι ο «εκλεκτός» για το πρώτο παιχνίδι του Γ’ προκριματικού γύρου του Champions League στη «Τούμπα», με βοηθούς  τους συμπατριώτες του Τόμας Κλάντσιτς και Άντραζ Κόβατσιτς ενώ χρέη τέταρτου διαιτητή θα εκτελέσει ο Ράντε Ομπρένοβιτς.

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Σουηδός Πέτερ Φρόιντφελντ ενώ απεσταλμένος της UEFA θα είναι ο Σέρβος, Βλάντο Γκλόμποβιτς.

Ο Βίντσιτς μετρά εννέα χρόνια εμπειρίας στον ευρωπαϊκό χώρο, ενώ θεωρείται ένας από τους κορυφαίους διαιτητές της χώρας του. Έχει σφυρίξει  44 αγώνες σε Champions και Europa  League.

Ο πολύπειρος ρέφερι έχει βρεθεί ξανά στο δρόμο του «Δικεφάλου του Βορρά», όταν τη σεζόν 2016-2017, διεύθυνε το παιχνίδι ενάντια στη Φιορεντίνα (0-0) στο πλάισιο των ομίλων του UEFA Europa League.

Το ελληνικό ιστορικό του Σλοβένου δεν σταματά εκεί, καθώς ήταν ο «άρχοντας» δύο αναμετρήσεων του Ολυμπιακού, όμως ουδέποτε έχει σφυρίξει τον αντίπαλο του ΠΑΟΚ , Άγιαξ!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από