Δουλειά στην τακτική και αγωνία για Ελ Καντουρί

Κάτω από συνθήκες καύσωνα έγινε η σημερινή προπόνηση με τον Φερέιρα να δουλεύει πάνω στην τακτική, ενώ το μυαλό του ήταν στον Ελ Καντουρί που προσπαθεί να είναι 100% έτοιμος για το ματς με τον Άγιαξ.

Η αγωνία στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ κορυφώνεται ενόψει της αναμέτρησης με τον Άγιαξ για την συμμετοχή του Ελ Καντουρί στο βασικό σχήμα.

Στη σημερινή προπόνηση ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός ακολούθησε, όμως, έλαβε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης του Δικεφάλου και καταβάλλει προσπάθεια για να είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα.

Η προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα κάτω από συνθήκες καύσωνα παρά το πρωινό της ώρας, ο Πορτογάλος τεχνικός, δούλεψε για μια ακόμα φορά στον τομέα της τακτικής προκειμένου να πάρει από τους ποδοσφαιριστές του αυτό ακριβώς που ζητάει προκειμένου να έρθει η πρόκριση.

Ο Πέδρο Ενρίκε, ακολούθησε το μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος. Τη Δευτέρα (5/8) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 09:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, με την προπόνηση να είναι ανοικτή τα πρώτα 15’ για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από