Πόλος έλξης η Τούμπα

Η Τούμπα την Τρίτη το βράδυ εκτός από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και του Άγιαξ θα φιλοξενήσει και δεκάδες σκάουτερ ομάδων που θα έρθουν για να παρακολουθήσουν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ θα συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα της Ευρώπης καθώς θα είναι το πιο δυνατό παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Τρίτη για τον θεσμό τους Champions League. Εκτός από τις δύο ομάδες και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και του Άγιαξ που θα βρεθούν στις εξέδρες της Τούμπας, την αναμέτρηση θα παρακολουθήσουν και αρκετοί σκάουτερ ξένων ομάδων.

Ο Αίαντας θεωρείται ως η μεγαλύτερη βιομηχανία νέων ποδοσφαιριστών και αυτό δίνει μια σημαντική ευκαιρία για όλες τις ομάδες που θέλουν να δουν τα μεγάλα ταλέντα του κόντρα σ’ ένα δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο ΠΑΟΚ.

Στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού δεν θα είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές μόνο του Άγιαξ, αλλά και του Δικεφάλου. Ο Λέο Ζαμπά, ο Τσούμπα Άκπομ και ο Δημήτρης Πέλκας είναι ποδοσφαιριστές που αναμένεται να απασχολήσουν αρκετές ομάδες του εξωτερικού μέχρι και το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Τα ονόματα τους ήδη ακούγονται και αυτό θα τους δώσει επιπλέον κίνητρο για την πρώτη αναμέτρηση με τους Ολλανδούς στην Τούμπα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από